Hur vi arbetar

Vi kan hjälpa dig med en väl fungerande webbplats – oavsett om du redan har en eller ännu inte skaffat en egen adress på Internet. Vi arbetar med publiceringsverktyget WordPress som driver mer än en tredjedel av världens alla webbplatser.

Vi ger dig utbildning och support om du själv vill hålla din webbplats uppdaterad med text, bilder och nya versioner av WordPress med tillägg.

Vill du slippa tänka på webbplatsen erbjuder vi ett serviceavtal där vi regelbundet sköter dina uppdatereingar av både innehåll och program.

Så här går det till

Mylla webbdesign skräddarsyr en webbplats efter dina behov.

Efter ett möte med dig tar vi fram ett förslag på design. Sedan fyller på med innehåll i form av text, bilder, kontakformulär, länkar, o.s.v.

Innehållet kan antingen tillhandahållas av dig, eller så producerar vi det.

Som kund är du delaktig och kan hela tiden följa arbetet och ha synpukter på webbplatsen som ligger på en tillfällig adress.

När du är helt nöjd med det vi gjort flyttar vi webbplatsen till din egen domän. Först då blir den tillgänglig för alla på Internet.

Vad det kostar

Vi jobbar bara med fasta priser. Det är en trygghet både för oss och för dig.

Efter ett möte där vi kommer överens om vilka behov webbplatsen ska fylla och arbetets omfattning, får du en offert med priset. Det är ditt slutpris.

Wallenbergmonumentet "Hope" i New York av Ulla Kraitz. har initialerna RW. Med väskan, som har initialerna RW, vill Kraitz visa Raoul Wallenbergs humanitära insatser.
Close Menu